| 0 yorum ]

Sevilla ile yollarını ayırdıktan sonra Sao Paulo ile anlaşarak ülkesine dönen Luis Fabiano uzun süren sakatlık dönemini atlattı. Dizinden ağır bir operasyon geçiren Brezilyalı yıldız forma giydiği son 10 maçta 6 gol attı.Fenerbahçe golcü transferinde rotasını Sao Paulo’da forma giyen Luis Fabiano’ya çevirdi. Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın, Galatasaray’ın sezon başında alamadığı 31 yaşındaki yıldızı kadrosunda görmek istediği belirlendi.

Süper Lig’de şampiyonluk hesapları yapan Fenerbahçe ara transferde kadrosuna katmayı planladığı golcü için çalışmalarını sürdürürken, Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın listesindeki isimlerden birinin de Luis Fabiano olduğu ortaya çıktı. Geniş bir forvet listesi oluşturan Kocaman’ın, Brezilya’nın Sao Paulo takımında forma giyen Luis Fabiano için girişimlere başladığı belirlendi.
Santos forması giyen Borges ile prensip anlaşması yapılmasına rağmen çalışmalarını sürdüren Aykut Kocaman daha önce de Fenerbahçe’nin gündemine gelen 31 yaşındaki Luis Fabiano’nun bonservisiyle birlikte alınması veya kiralanması için düğmeye bastı. Galatasaray’ın sezon başında resmi teklif yaptığı tecrübeli futbolcunun forvet hattındaki sıkıntıları çözebileceğine inanan sarı-lacivertli teknik adam, Luis Fabiano’nun vereceği yanıtı bekliyor.
Fenerbahçe, Alper Potuk transferinde ise Eskişehirspor’un indirim yapmasını bekliyor. Kırmızı-siyahlı kulübe Uğur Boral ve Berk Elitez’in yanı sıra para teklif eden sarı-lacivertliler şartlarda anlaşarak en kısa sürede Alper’e resmi imza attırmak istiyor.
Bu arada Asbaşkan Ömer Temelli, Juventus’ta şans bulamayan Sırp sağ kanat oyuncusu Krasic’le ilgilendiklerini doğruladı. Fenerbahçe’nin, Krasic’i sezon sonuna kadar kiralamayı düşündüğü kaydedildi.
Öte yandan Hollanda basını, Fenerbahçe’nin, Ajax’ın 10 numarası Siem de Jong’un peşinde olduğunu iddia etti. Haberde, sarı-lacivertli kulübün, 22 yaşındaki yıldız futbolcuya yıllık 2.5 milyon euro teklif ettiğini ileri sürdü.

0 yorum

Yorum Gönder